10 Kasım 2010 Çarşamba

ihlas armutlu tatil köyü ve kaplıca evleri 0212 540 16 16

 TELEFONLARIMIZ
                           (0212) 540 16 16
      (0212) 540 33 11


SATILIK KİRALIK DEVREMÜLKLER
Armutlu Tatil Köyü projesi, Yalova'nın Armutlu ilçesi Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Tatil Köyü, ormanlarla kaplı deniz kıyısında 300,000 m2'lik bir arazi üzerindedir. Bu proje, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü niteliğindedir.
Projenin tamamı deniz manzaralı 11 blok ve 1.686 daire olarak inşa edilmiştir. Dairelerin tamamında kaplıca suyu vardır. Proje 37.092 adet devremülk kapasitesine sahiptir ve 2004 yılı, ilk yarısında hizmete girmiştir.
Proje kapsamında aktivite olarak; 6 adet yüzme havuzu (açılıp kapanabilen dört adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, iki adet açık yüzme havuzu) su kaydırakları, plajlar, gokart, jet-sky, banana sörf, bowling salonu, internet kafe, futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları,aile havuzu, kaplıca havuzu, fin hamamı, masaj, sauna, fitness center, 4x4 Atv, Lunapark ve Faytonlar bulunmaktadır.
Ayrıca tesiste; alişveriş merkezi, market, kafeteryalar, restorantlar, fastfood ve sağlık merkezi yer almaktadır.
Tatil Köyünün kendi deniz otobüsü iskelesi vardır. Her gün İstanbul, Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan tarifeli deniz otobüsleri ile Armutlu'ya 1 saatte ulaşabilirsiniz.

Her dairede şifalı kaplıca suyun kullanılabildiği proje, termal turizm için de cazibe merkezi konumundadır. Tatil Köyünde yaz kış, günlük, yaklasik 9.000 kişi konaklayabilmektedir
İnsanların tatil ihtiyaçlarını aynı zamanda sağlıklarını geri kazanabildikleri ortamlarda karşılamalarını hedefleyen İhlas Holding, Kuzuluk, Kaplıca, Evleri, (www.ihlaskuzuluk.com ) ile başlattığı Termal Sağlık Tatil Köyleri projelerini Armutlu Tatil Köyü (www.ihlasarmutlu.com ) ile sürdürmüştür.
Armutlu, Tatil, Köyü, kaplıcanın, sıcaklığını, ormanın, yeşilliği ve Marmara Denizi’nin serinliği ile buluşturarak, kalabalık ailelerin bile tatillerini kolaylıkla ve hesaplı olarak yapabilmelerini sağlamaktadır. Armutlu Tatil Köyü, sakinlerine tatil ortamında tedavi olabilme, doğanın ve nitelikli sosyal tesislerin olanaklarından aynı anda yararlanma imkânı sunmaktadır.
Yılın belli dönemlerinde sadece belli standartlarda bir tatil hizmeti alınmasını sağlayan devre tatil sistemine göre çok daha avantajlı olan devre mülk sistemi; bir meskenin yılın belirli dönemlerinde ortak mülkiyet payına bağlı olarak birçok kişinin kullanabilmesi için kurulan bir irtifak hakkıdır.
Devre mülk sisteminde hak sahibi dairenin tapulu sahibi olarak dairesini satabilir, kiraya verebilir ve ,varislerine miras bırakabilir. Bu açıdan bakıldığında, Armutlu ,Tatil, Köyü, aynı zamanda iyi bir yatırım aracıdır.
Devre mülk sisteminin yılın belli zamanlarında kullanılan aynı zamanda bir gider kapısı olan, zahmetli bir bakımı gerektiren yazlık evlere göre en büyük avantajı ise tüm bu bakımların Tatil Köyü tarafından karşılanması sizin sadece tatil yapmak üzere mülkünüze gelmenizi sağlamasıdır.
Armutlu Tatil Köyü İstanbul'a düzenli seferler ile çalışan Deniz Otobüsleri ile 70 dakikalık mesafededir. Aynı zamanda kendi Denizotobüsü iskelesi olan Armutlu Tatil Köyü'ne Türkiye'nin heryerinden karayolu ile ulaşmak ta çok kolaydır.
2005, 2006 ve 2007 süresince Sağlık Bakanlığı ve Çevre Bakanlığı tarafından İhlas Armutlu Tatil Köyü kıyılarında yapılan ölçümlerle Mavi Bayrak kriterlerine uygunluğu izlenmiş ve uygun olduğu kanaatine varılmış ve 2008 yılında Armutlu Tatil Köyü plajları mavi bayrak ile ödüllendirilmiştir.

Devre mülk sahiplerinin devrelerini kiraya vermelerini sağlayan otomasyon sistemi devre mülkü olsun ya da olmasın herkesin Armutlu, Tatil, Köyü'ne gelerek tatil ihtiyaçlarını gidermesini sağlamaktadır. Gecelik konaklama imkanı ile haftasonu tatili için de iyi bir alternatiftir.

Beyaz eşyadan, mutfak gereçlerine kadar bir ev için gerekli tüm donanıma sahip, 98-85-70-50 m2 büyüklüğünde 1.686 daireden oluşmaktadır
Armutlu, Tati,l Köyü,’nde, konforlu ve geniş evlerin yanı sıra açılıp kapanabilen, kışın bile suyu sıcak olan istenirse deniz sulu iki adet yarı olimpik yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, aquapark, saunalar, bowling salonu, cep sineması, futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, fitness center, squash, alışveriş merkezi, kafeteryalar, restoranlar, ve, su oyun, alanları merkezi bulunmaktadır.
Tatil köyü yatak kapasitesi 8.836 olup, çalışan sayısı; site yönetiminde 153, taşeron firmalarda 115, bağımsız ticari işletmelerde 152, olmak üzere toplam 420 kişidir.
2009 yılında çocuk oyun parkı, açık saha spor grupları yapımı gerçekleşmiştir. Ayrıca deniz otobüslerinin kullandığı iskele de yenilenmiştir. 12 seyahat acentesi ile anlaşma yapılarak konaklama miktarının artırılması hedeflenmiştir.
İhlas, Armutlu, Tatil, Köyü, 2009 yılı Tüketici Akademisi, AB kalite ödülüne layık görülmüştür.
2009 yılında İhlas Armutlu Tatil Köyü, kongre turizmi ve ferdi kiralamayı ön planda tutmuştur. 2008 yılında 97.558 gece/daire kiralama gerçekleşmişken 2009 yılında bu rakam 93.354’e, 2007 yılında toplantı yapan kurum sayısı 90 iken 2008 sonu itibarıyla bu sayı 100’e ulaşmıştır.
2010 yılı yatırım faaliyetleri arasında termal su ile ısıtılan sebze ve çiçek yetiştirmek için sera yapımı, mini hayvanat bahçesi ve aquapark içinde termal çamur tedavi ünitesi kurulması projeleri yer almaktadır.
İhlas, Armutlu, Tatil, Köyü’ndeki ticari alanların tamamı İhlas, Holding, A.Ş.’nin mülkiyetindedir.
Armutlu, Tatil, Köyü, Aktiviteleri;
• Termal terapi merkezi
• Yeni yüzme havuzu kompleksi (AQUA PARK)
• Eğlence merkezi
• Thalasso terapi
• Özel aile havuzları
• Balneo terapi merkezi
• Çamur terapi merkezi (Yapım aşamasında)

Tüm bu imkanlar sağlık, eğlence ve tatilin eşsiz bir bileşiminin oluşturulmasına katkıda bulunmaktadır
Armutlu Tatil Köyü projesi, Yalova'nın Armutlu ilçesi Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Tatil Köyü, ormanlarla kaplı deniz kıyısında 200,000 m2'lik bir arazi üzerindedir. Bu proje, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü niteliğindedir.

Tesis tamamı deniz manzaralı 11 blok ve 1.686 daire olarak inşa edilmiştir. Dairelerin tamamında kaplıca suyu vardır. Proje 37092 adet devremülk kapasitesine sahiptir ve 2004 yılı, ilk yarısında hizmete girmiştir.

Proje kapsamında aktivite olarak; 6 adet yüzme havuzu (açılıp kapanabilen dört adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, iki adet açık yüzme havuzu) su kaydırakları, plajlar, gokart, jet-sky, banana sörf, bowling salonu, internet kafe, futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları,aile havuzu, kaplıca havuzu, fin hamamı, masaj, sauna, fitness center, 4x4 Atv, Lunapark ve Faytonlar bulunmaktadır.

Ayrıca tesiste; alişveriş merkezi, market, kafeteryalar, restorantlar, fastfood ve sağlık merkezi yer almaktadır.

Her dairede şifalı kaplıca suyunun kullanılabildiği proje, termal turizm için de cazibe merkezi konumundadır. Tatil Köyünde yaz kış, günlük, yaklaşık 9.000 kişi konaklayabilmektedir.

Projede belli başlı olarak şu birimler yer almaktadır: Devremülk blokları, alışveriş merkezi, sosyal tesisler, yüzme havuzları kompleksi, aqua,park, deniz otobüsü iskelesi, restaurantlar, kabul binası, lunapark ve sağlık tesisi.
Armutlu Tatil Köyü projesi, Yalova''nın Armutlu ilçesi Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Tatil Köyü, ormanlarla kaplı deniz kıyısında 200,000 m2''lik bir arazi üzerindedir. Bu proje, Türkiye''nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü niteliğindedir.
Projenin tamamı deniz manzaralı 11 blok ve 1.686 daire olarak inşa edilmiştir. Dairelerin tamamında kaplıca suyu vardır. Proje 37.092 adet devremülk kapasitesine sahiptir ve 2004 yılı, ilk yarısında hizmete girmiştir.
Proje kapsamında aktivite olarak; 4 adet yüzme havuzu (açılıp kapanabilen iki adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, iki adet açık yüzme havuzu) su kaydırakları, plajlar, gokart, jet-sky, banana sörf, bowling salonu, internet kafe, futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları, masaj, sauna, fitness center, 4x4 Atv, Lunapark ve Faytonlar bulunmaktadır.
Ayrıca tesiste; alişveriş merkezi, market, kafeteryalar, restorantlar, fastfood ve sağlık merkezi yer almaktadır.
Tatil Köyünün kendi deniz otobüsü iskelesi vardır. Her gün İstanbul, Yenikapı ve Bostancı''dan kalkan tarifeli deniz otobüsleri ile Armutlu''ya 1 saatte ulaşabilirsiniz.

Her dairede şifalı kaplıca suyun kullanılabildiği proje, termal turizm için de cazibe merkezi konumundadır. Tatil Köyünde yaz kış, günlük, yaklasik 6.000 kişi konaklayabilmektedir.
Projede belli başli olarak şu birimler yer almaktadır: Devremülk blokları, alışveriş merkezi, sosyal tesisler, yüzme havuzları kompleksi, aquapark, deniz otobüsü iskelesi, restaurantlar, kabul binası, Lunapark ve sağlık tesisi
İki adet yarı olimpik üstü açılıp kapanabilen yüzme havuzu,
Iki adet açık yüzme havuzu,
İki adet çocuk yüzme havuzu,
Su kaydırakları,
Aletli jimnastik salonları,
Sauna,Masaj, Kafeterya,
Market,
Magazalar, (Giyim, Hediyelik Eşya, Kitap,Oyuncak,v.s.)
Bay, Bayan, Kuaförleri,
Restaurant,
Fast Food,
Teras Cafe,
Internet Kafe,
Digital, oyun salonu,
Bowling,
Masa tenisi, Bilardo,
Kişisel Bakım Üniteleri,
Çamaşırhane,
Sağlık Merkezi,
Toplantı, ve Koneferans, Salonları
Banana, Sörf,
Jet Sky,
Yat, ve Tekne, Kiralama, Üniteleri,
Açık Spor Alanları,Futbol, basketbol, voleybol, ve tenis, Yürüyüş, Parkurlar,ı
Bisiklet, Kiralama,
Lunapark,
Çocuk, Oyun, Alanları,
Go-Kart,
Çay, Bahçeleri,
Fayton, ve At, gezileri,
-Tekne Turları ve Turistlik Turlar
-4x4 ATV dağ motorları merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder